Online spill for konsoller

Spillkonsoller har en lang historie hvor mange forskjellige selskaper har prøvd å nå spillere med spennende spillbrett og funksjoner. Noen har lykkes bedre enn andre og i dag så er det som regel snakk om tre store produsenter som virkelig dominerer. Dette er Playstation og da den siste versjonen PS4, Xbox med deres nyeste enhet Xbox One og Nintendo som akkurat har gitt ut konsollen Switch. De har klart å skape et svært velfungerende spillsamfunn som gjør at spillerne ikke bare spiller på hver sin enhet lokalt, men møtes i kamper på internasjonale servere. Dette er da snakk om online spill og det er dette som spillere virkelig vil ha for tiden og det er virkelig mange å velge mellom. De alle mest kjente kan du lese om andre steder på siden vår slik som Counter Strike og Call of Duty. Her er et par spill som kan være verdt å ta en titt på, selv om de ikke er like kjent som mange andre.

UFC 3

UFC er rett og slett en glimrende mulighet til å stå i oktogonen uten å måtte risikere å bli skadet. Dette kan spilles alene eller sammen med andre. Dessverre så er det å spille i karrieremodus, altså å spille alene, heller fantasiløst. Det er for lite som skjer og man får ikke nødvendige utfordringer. Så velg heller å spille mot en venn. Det er EA som står bak dette spillet, og de har også mange andre sportsbaserte spill slik som FIFA. I UFC finner vi en spesiell funksjon som er at man kan spille Live Events hvor du detaljert tipper hva som skjer i virkelige kamper i en ekte UFC-event. Absolutt verdt en kikk, men dette er nok et spill som er mest interessant for de som liker kampsport.

Awesomenauts Assemble!

Dette er en utvikling av det opprinnelige spillet Awesomenauts og spillutviklerne har virkelig slått på stortrommen i denne versjonen. Spillet har et spøkefullt, nesten tegneserie preg, men det er nok av kamper å bryne seg på. Spillerne kan spille mot andre på spillservere. Konseptet er veldig likt Dota 2 og League of Legends men tilpasset for konsoll.

Splatoon

Splatoon er et friskt pust i Nintendos stolte spillsamling. Her spiller du online som regel 4 mot 4 i hurtige og intense kamper. Ditt lag har en respektiv farge og i det vanligste spillmoduset går oppgaven ut på å fargelegge så mye som mulig av området kampen utspilles på i din farge. Et litt vennligere alternativ til alle de blodige skytespillene der ute men strategien er vel så viktig. Fans av spillet kan glede seg til en oppfølger som er rett rundt hjørnet.

Battlefield

Battlefield er et spill som lenge har vært på markedet og som virkelig gjør storslagenhet ut av det å spille online. I de nyere år har flere titler fra serien blitt utgitt og kjennetegnes av mange muligheter å spille på. Enten du vil fly Apache kamphelikopter, kjøre Hummer i ørkenen, være på en båt med en solid granatkaster i baugen eller spasere rundt som fotsoldat med livreddende utstyr til fordel for dine lagkamerater, kan du gjøre det. Det i tillegg til å kommunisere med dine lagkamerater mens du holder styr på dette og mer til gjør Battlefield til noe helt unikt og er nok grunnen til at dette spillet er et av de som troner øverst når det kommer til online spill for konsoller.